Prima Plora

Tunnelmallinen miljöö

Prima Plora on yksi Rethymnonin suosituimmista ravintoloista, ja sen tunnelmallinen miljöö vetää puoleensa niin paikallisia asukkaita kuin turistejakin. Ravintola sijaitsee kauniilla paikalla aivan meren rannalla, ja sen sisustus henkii perinteistä kreikkalaista tunnelmaa. Ravintolan terassilta avautuu upea näkymä merelle, mikä tekee ruokailuhetkestä entistäkin ikimuistoisemman.

Tarjoilijat ovat tunnettuja ystävällisestä palvelustaan ja osaavat suositella asiakkaille niin ruokien kuin juomienkin suhteen. Prima Ploran tunnelmallinen miljöö luo täydelliset puitteet niin romanttiselle illalliselle kuin rennolle lounaallekin.

Kreikkalaisia herkkuja

Ravintola Prima Plora tunnetaan erityisesti herkullisista kreikkalaisista ruuistaan. Tarjolla on laaja valikoima perinteisiä kreikkalaisia ruokia, kuten moussakaa, souvlakia, fetaa, oliiveja ja paljon muuta. Raaka-aineet ovat tuoreita ja laadukkaita, ja ruoat valmistetaan perinteisiä reseptejä kunnioittaen.

Erityisen suosittu herkku on Prima Ploran oma versio kreikkalaisesta salaadista, joka on raikas ja täynnä makua. Ravintolasta saa myös herkullisia jälkiruokia, kuten baklavas sekä erilaisia jäätelöannoksia. Ravintolan ruokalista tarjoaa vaihtoehtoja niin lihaa syöville, kasvissyöjille kuin vegaaneillekin.

Merinäköala

Yksi Prima Ploran ehdottomista valteista on sen upea merinäköala. Ravintolan terassilta avautuu näkymä suoraan merelle, mikä tekee ruokailuhetkestä ikimuistoisen elämyksen. Voi nauttia ateriasta samalla ihaillen auringonlaskua tai tunnelmoida illan pimetessä meren äärellä.

Merinäköala luo rennon ja rauhoittavan tunnelman, joka tekee Prima Plorasta täydellisen paikan rentoutumiselle ja ruoasta nauttimiselle. Varsinkin kesäiltoina terassille kannattaa saapua ajoissa, jotta voi varmistaa itselleen parhaan paikan merinäköalan äärellä.

Näiden ominaisuuksien ansiosta Prima Plora on ehdottomasti yksi ravintoloista, joka kannattaa ottaa kohteeksi vieraillessa Rethymnonissa. Siellä pääsee nauttimaan paitsi herkullisista kreikkalaisista ruuista myös upeasta miljööstä ja merinäköalasta. Prima Plora tarjoaa unohtumattoman ruokailuelämyksen, joka jää varmasti mieleen pitkäksi aikaa.

Laadukas palvelu

Prima Plora on yksi Rethymnonin suosituimmista ravintoloista, ja yksi sen vetonauloista on ehdottomasti laadukas palvelu. Ravintolan henkilökunta tunnetaan ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta, joka tekee illallisesta tai lounaasta entistä nautinnollisemman. Asiakkaat ovat antaneet paljon kiitosta ravintolan henkilökunnalle heidän huomaavaisuudestaan ja kyvystään suositella ruokia ja viinejä täydellisen makuelämyksen saavuttamiseksi. Prima Plora onkin tunnettu siitä, että asiakaspalvelu on aina ensiluokkaista ja päivällisvierailu saa tunteen, että on todella arvostettu asiakas.

Viinilista

Ravintola Prima Ploran viinilista on huolellisesti kuratoitu ja tarjoaa laajan valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä viinejä. Viinilistalta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun, ja henkilökunta on aina valmis suosittelemaan sopivaa viiniä ruokalajin kanssa. Prima Ploran viinilistalta löytyy myös erityisiä viinejä, jotka sopivat täydellisesti yhteen ravintolan herkullisten ruokien kanssa. Valikoiman kattavuuden ja laadun ansiosta Prima Plora houkuttelee niin viininystäviä kuin niitä, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja jännittävää.

Paikalliset raaka-aineet

Prima Plora tunnetaan myös siitä, että se käyttää ruoanvalmistuksessaan ensiluokkaisia paikallisia raaka-aineita. Kreikan saarella sijaitsevana ravintolana Prima Plora hyödyntää alueen tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, kuten oliiviöljyä, juustoja, vihanneksia ja kaloja. Ravintolan ruokalista onkin täynnä herkullisia kreikkalaisia makuja, jotka kunnioittavat perinteitä ja tarjoavat samalla modernin ja tyylikkään maisteluelämyksen. Paikallisten raaka-aineiden käyttäminen takaa, että ruoat ovat aina tuoreita, maukkaita ja autenttisia. Prima Ploran filosofiana on tarjota vierailleen aito maku Kreikasta parhaimmillaan, ja se näkyy ruoan laadussa ja maussa.

Suosittu lounaspaikka

Prima Plora on yksi Rethymnonin suosituimmista ravintoloista, ja se tunnetaan erityisesti herkullisista lounasvaihtoehdoistaan. Ravintola sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, joten se on helppo löytää ja kätevä paikka poiketa lounaalle kaupunkikierroksen lomassa. Prima Plora tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lounasannoksia, jotka sopivat niin lihaa rakastaville kuin kasvisruokaa suosiville asiakkaille. Paikalliset sekä matkailijat suosivat Prima Ploraa paitsi herkullisen ruoan myös rennon ilmapiirin vuoksi.

Erikoisruokavaliot

Prima Plora on myös tunnettu siitä, että se ottaa huomioon erilaiset ruokavaliot. Ravintolassa on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja niin gluteenittomille, vegaaneille kuin muille erikoisruokavalioita noudattaville asiakkaille. Tämä tekee Prima Plorasta hyvän valinnan myös niille, jotka miettivät ruokailupaikkaa loman aikana ja tarvitsevat erityisruokavaliotaan vastaavan vaihtoehdon. Prima Ploran ystävällinen henkilökunta on valmis auttamaan ja neuvomaan asiakkaita ruokavalioasioissa, ja he ovat saaneet kiitosta joustavuudestaan ja asiakaspalvelustaan.

Viihtyisä terassi

Ravintolan viihtyisä terassi on ehdoton plussa etenkin kesäkuukausina. Terassilta avautuu upea näkymä merelle, ja auringonlaskun aikaan siellä voi nauttia tunnelmallisesta ateriasta auringonlaskun väriloiston keskellä. Terassi on myös suosittu paikka nauttia raikkaasta juomasta ja seurustella ystävien kanssa rentouttavassa ympäristössä. Prima Plora onkin monelle matkailijalle ollut ikimuistoinen ravintolakokemus, ja erityisesti sen viihtyisä terassi on jäänyt monelle mieleen Kreeta-loman parhaimpana hetkenä.