Rethynonin nähtävyydet

Kreeta on monien unelmien lomakohde, joka tarjoaa upeita rantoja, upeita maisemia ja rikasta historiaa. Rethymnon, yksi Kreikan suosituimmista kaupungeista, sijaitsee saaren pohjoisosassa ja tarjoaa vierailijoilleen lukemattomia nähtävyyksiä ja elämyksiä.

Rethymnonin vanhakaupunki on ehdottomasti kaupungin nähtävyyksistä kiehtovin. Kapeat kujat, värikkäät talot ja kauniit aukiot luovat tunnelman, kuin olisi matkustanut ajassa taaksepäin. Vanhankaupungin tunnetuin nähtävyys on Rethymnonin linna, jonka historia ulottuu aina 1500-luvulle asti.

Museoiden ystävien kannattaa ehdottomasti vierailla Rethymnonissa, sillä kaupungissa sijaitsee useita mielenkiintoisia museoita, kuten Arkeologinen museo ja Kansatieteellinen museo. Lisäksi kaupungista löytyy useita kauniita kirkkoja kuten Agios Frangiscos ja Agia Irini.

Rethymnonin venetsialainen satama on myös ehdoton nähtävyys kaupungissa. Sataman ympäristössä on runsaasti ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia aterian tai juoman merinäköalalla. Sataman reunalla kohoavat myös kaupungin tunnetut venetsialaiset majakat, jotka ovat upea näky auringonlaskun aikaan.

Luonnonystäville Rethymnon tarjoaa upeita mahdollisuuksia tutustua saaren vehreään luontoon. Kaupungin lähistöllä sijaitsevat Prevelin luostari ja Kourtalin rotko ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kohteita.

Kaiken kaikkiaan Rethymnon tarjoaa vierailleen upeita nähtävyyksiä ja elämyksiä, jotka tekevät lomasta unohtumattoman. Ei olekaan ihme, että monet matkailijat palaavat tähän kauniiseen kaupunkiin kerta toisensa jälkeen.

 • Rethymnonin vanha kaupunki: Rethymnonin vanha kaupunki on täynnä kapeita kujia, värikkäitä perinteisiä taloja ja viihtyisiä tavernoja. Kaupungin vanhassa osassa voi ihailla kaunista venetsialaista ja turkkilaista arkkitehtuuria.
 • Fortezza-linnoitus: Rethymnonin kaupungin yläpuolella kohoava Fortezza-linnoitus on vaikuttava nähtävyys. Linnoitus tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja merelle.
 • Arkadi-kloosteri: Arkadi-kloosteri on historiallinen ja uskonnollinen nähtävyys, joka tunnetaan erityisesti vallankumouksen tapahtumapaikkana.
 • Rethymnonin arkeologinen museo: Rethymnonin arkeologinen museo esittelee alueen rikasta historiaa antiikin ajoilta nykypäivään asti.
 • Rethymnonin venetsialainen satama: Rethymnonin venetsialainen satama on vilkas ja viehättävä paikka, jossa voi nauttia merimaisemista ja tunnelmallisista ravintoloista.
 • Rethymnonin rantakatu: Rethymnonin rantakatu tarjoaa upeita maisemia, hyviä ravintoloita ja mahdollisuuden rentoutua auringonpaisteessa.
 • Agia Irinin kirkko: Agia Irinin kirkko on kaunis ja historiallinen rakennus, joka tunnetaan upeista freskoistaan.
 • Rethymnonin kansanperintömuseo: Rethymnonin kansanperintömuseo esittelee perinteistä kreetalaista kulttuuria ja elämäntapaa.
 • Neratze moskeija: Neratze moskeija on merkittävä uskonnollinen rakennus, joka kertoo alueen monikulttuurisesta historiasta.
 • Venetsialainen talo: Rethymnonin vanhassakaupungissa voi ihailla kauniita venetsialaisia taloja, joilla on pitkä ja mielenkiintoinen historia.
 • Guora-portti: Guora-portti on historiallinen portti, joka oli osa Rethymnonin muuria ja tarjoaa mielenkiintoisia näkymiä ympäristöön.
 • Rethymnonin moskeija: Rethymnonin moskeija on vaikuttava rakennus, joka kertoo kaupungin monimuotoisesta historiasta.

Kiitos, että luit artikkelimme Rethynonin nähtävyyksistä Kreeta matkakohteena! Toivottavasti löysit hyödyllistä tietoa ja inspiraatiota tulevaa matkaasi varten.

Rethymnon on todella monipuolinen matkakohde, joka tarjoaa vierailleen upeita rantoja, historiallisia nähtävyyksiä, herkullista ruokaa ja jännittäviä aktiviteetteja. Rethynonin vanhakaupunki on ehdottomasti vierailun arvoinen, ja sieltä löytyy paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä kuten Fortezza linnoitus, Rethymnonin majakka ja monia viehättäviä kujia ja putiikkeja.

Lisäksi Rethymnonin ympäristöstä löytyy upeita rantoja kuten Prevelin ranta ja Bali beach, jotka tarjoavat loistavat mahdollisuudet rentoutumiseen ja vesiaktiviteetteihin.

Toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua suunnittelemaan unohtumattoman loman Rethymnossa. Haluamme myös kannustaa sinua jakamaan omia kokemuksiasi ja vinkkejäsi tästä matkakohteesta kommentoimalla tätä sivua tai sen alasivuja. Voit myös jakaa tietoa sosiaalisessa mediassa ja innostaa muita matkailijoita tutustumaan tähän upeaan kohteeseen.

Kiitos vielä kerran, ja toivotamme sinulle mahtavaa matkaa Rethymnoon!